Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RAZMINIRANJU

Stroj aktivirao protupješačku minu, operater teško ozlijeđen

Razminiranje - Ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
25.11.2022.
u 18:53

Prva pomoć ozlijeđenom radniku pružena je na licu mjesta

U procesu uklanjanja mina danas na području Perušića u Ličko-senjskoj županiji u prijepodnevnim satima ozlijeđen je operater stroja. 

Stroj MV-4 aktivirao je protupješačku minu PROM-1, uslijed čega je operater stroja zadobio ozljede donjih ekstremiteta i torza od rasprsnutih krhotina mine, izvještava MUP.

Prva pomoć ozlijeđenom radniku pružena je na licu mjesta te je sanitetskim vozilom prebačen u OB Gospić na daljnju obradu. Prema dostupnim informacijama unesrećeni je stabilno i nema po život opasne ozljede.

Očevid će 26. studenoga 2022. godine obaviti policijski službenici Policijske uprave ličko - senjske.

Heroj vatrogasac spasio psa zaglavljenog u cijevima pod zemljom

Komentara 2

Avatar gusjenica
gusjenica
05:35 26.11.2022.

Dosta šturo objašnjeno, ali šokantno je da bude povrijeđen vozač "specijaliziranog vozila za razminiranje"?

ST
sttipe
12:52 26.11.2022.

Pa student u garaži takvo vozilo opremi s daljinskim komandama i kamerom... Polovnim djelovima, za male novce.. Ali kad su i tako, jeftinije noge nesretnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije