Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javnost zgrožena

Stravičan zločin: Otvorio je prozor, namamio psa i pištoljem mu pucao u glavu

Osijek: Volonteri imaju pune ruke posla oko velikog broja pasa u azilu
Davor Javorovic/PIXSELL
13.06.2023.
u 13:26

Udruženje apelira na javnost da im pomogne doći do počinitelja kako bi bio kažnjen.

Sinoć u 21:40 u strogom centru Općine Fojnica u BiH iz automobila je upucan pas. Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj i direktno ga upucao u glavu, a zatim je samo produžio dalje. Zamislite samo kakav čovjek može napraviti ovako nešto, otići mirno kući, zaspati i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. 

Udruženje za zaštitu životinja i okoliša Fortuna objavilo je uznemirujuću fotografiju i izvijestilo o ovom događaju na svom Facebook profilu. Po dojavi su došli na mjesto događaja i zatekli užas. Pozvali su policiju i veterinarsku stanicu, došli su i iz Uprave policije. Tijelo psa prevezeno je u veterinarsku stanicu, a zatim na Veterinarski fakultet u Sarajevu na obdukciju. Iz Udruženja se nadaju da će počinitelj odgovarati za ovaj stravičan zločin.

"Samo zamislite da se netko voza po gradu u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas!" poručili su. Udruženje apelira na javnost da im pomogne doći do počinitelja kako bi bio kažnjen.

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kakva sramota! Pokupila krivog psa u salonu za šišanje: ‘Shvatila sam nakon četiri mjeseca!’

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije