Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Azil raspisao nagradu

Malo dalmatinsko mjesto prestravio okrutan zločin: Pronašli utopljenog psa zavezanog za bovu

Kaštel Novi: Mirno jutro nakon obilne kiše
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.06.2023.
u 15:26

Stanovnike Malog rata u utorak je šokirao prizor mrtvog psa zavezanog za bovu. Pas se utopio, a lokalni azil prijavio je slučaj policiji.

Na obali Malog Rata u Splitsko-dalmatinskoj županiji u utorak je pronađen zavezan utopljeni pas. Pasmina i vlasnik su nepoznati, a nesretni pas pronađen je u jako lošem stanju zavezan za bovu. Lokalni azil prijavio je sve policiji, a za pronalazak počinitelja nude novčanu nagradu. 

Događaj je rastužio stanovnike, a njegova okrutnost izazvala je i zabrinutost, piše Dnevnik.hr

VEZANI ČLANCI 

 

"Ovaj slučaj podsjeća na važnost brige i odgovornosti za kućne ljubimce, a lokalni stanovnici pozivaju sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom slučaju da se jave lokalnoj policijskoj postaji", naglasila je svjedokinja.

Lokalni azil slučaj je prijavio policiji zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela te sumnje u zataškavanje slučaja jer lešina nije prijavljena nadležnima niti je tijelo zbrinuto na adekvatan način. 

VIDEO Prevario ženu sa studenticom: Sve je snimila, a potom ga je i fizički napala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije