Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje

Strava u Srbiji: U dvorištu kuće pronađena četiri beživotna tijela

policija srbija
Ivica Galoić/Pixsell/Ilustracija
09.08.2019.
u 16:59

Policija još uvijek utvrđuje okolnosti ovog stravičnog događaja

Tijela tri žene i jednog muškarca pronađena su danas u dvorištu obiteljske kuće u selu Jabukovac kod Negotina u Srbiji. Tijelo muškarca (72) bilo je na traktoru, a u dvorištu je pronađeno tijelo žene (83), kao i tijela dvije, zasad nepoznate, ženske osobe. Očevid je u tijeku, a zrok smrti još se utvrđuje, javlja Blic.

Ministarstvo unutarnjih poslova potvrdilo je informaciju da su na salašu u selu Jabukovac pronađena četiri beživotna tijela. U priopćenju MUP-a se navodi da su policija i nadležni tužitelj trenutno na očevidu, i da se radi na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Tračalo
Tračalo
19:41 09.08.2019.

Pokoj im duši i laka im zemlja.

PR
prajdali100
17:13 09.08.2019.

Ljudi pucaju ko kokice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije