Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalj

Ubojica s Kajzerice nije se želio predati policiji prije samoubojstva

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/15
02.08.2019.
u 10:41

Ubojica je oko 4.10 uhvaćen u Brezovici gdje se nije htio predati policiji, počinio je samoubojstvo vatrenim oružjem

Nakon neviđenog zločina, kakvog Zagrepčani ne pamte, policija je jutros objavila detalje šesterostrukog ubojstva i samoubojstva počinitelja. Potvrđeno je da je ubojica rođen u Vukovaru 1983. godine te da je radio kao taksist. U cijelom pokolju poštedio je jedino svoje dijete, sedmomjesečnu bebu koja se trenutačno nalazi u u Centru za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici.

Ubojica je oko 4.10 uhvaćen u Brezovici, gdje se nije htio predati policiji. Istrčao je iz automobila i počinio samoubojstvo vatrenim oružjem, javlja N1.

– Motiv šesterostrukog ubojstva zasad nismo utvrdili. Završen je očevid na mjestu samoubojstva, a intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku – potvrdio je načelnik policijske uprave Marko Rašić koji je dodao da ubojica nije evidentiran za počinjenje kaznenih djela obiteljskog nasilja. Prijavljen je jedino 2016. godine zbog narušavanja javnog reda i mira na Trešnjevci. 

– Počinitelj je od 2017. godine imao isto prebivalište kao i žrtve. Možemo potvrditi da je preživjela beba dijete jedne od žrtava i počinitelja, a oružje ilegalno – dodao je Rašić.

Podsjetimo, oko 21.30 sati policija je na 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih tijela. Vatrenim oružjem ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin jedne kćeri i dečko druge kćeri. 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar LogikaII
LogikaII
12:13 02.08.2019.

Korisiti logiku gdje nema pameti i razuma, gdje humanost je nepoznanica, jednostavno nema smisla, ovo ne da nije više norlmalno, nego počinje poprimati oblik bolesti, strukturne društva!

DU
Deleted user
11:04 02.08.2019.

Prve informacije govore da je riječ o zločinu iz ljubomore, a to nije "u domeni" ni jedne pravne države na svijetu. Drugim riječima, ljubomora je motiv za cca 25 % svih krivičnih djela u Njemačkoj - i tako to "stoji" već desetljećima. Niti su soc. službe "ovlaštene ulaziti" u intimne odnose među supružnicima ili ex partnerima, niti je tu moguće neko znanstveno predviđanje. Jest, otegotna okolnost je što država izašla iz rata i što ima automatskog oružja "na svakom ćošku" pa bi se ta dostupnost mogla kritizirati. Ostalo ide u žanr "malajsko ludilo" (amok) i takvih krivičnih djela s brojnim žrtvama ima i drugdje po svijetu, s vremena na vrijeme. Nek je laka zemlja svim žrtvama!

DU
Deleted user
19:22 02.08.2019.

"Ubojica s Kajzerice nije se želio predati policiji prije samoubojstva" i onda kad se samoubio podigao je ruke i predao se bez i jedne riječi. Joj zemljo otvori se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije