Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRITVORU JE

Strava u SAD-U: Upraviteljica škole davala maloljetnicima alkohol na tulumu i silovala učenika

Murray County Sheriff's Office
05.12.2022.
u 09:49

Nakon što je policija provela istragu, Terry se sada nalazi pod optužnicom za silovanje, zlostavljanje te pružanje maloljetnicima alkohol

Upraviteljica škole u američkoj saveznoj državi Georgiji nalazi se pod optužnicom nakon što je otkriveno kako je svojim maloljetnim učenicima davala alkohol tijekom tuluma za Noć vještica, a s jednim učenikom je imala i seksualne odnose. Rachelle Luise Terry (43) uhićena je na temelju više kaznenih prijava, objavila je tamošnja policija.

Terry je u toj školi radila više od 20 godina, dok policiji nije stigao poziv kako se dogodio tulum na kojem je bilo alkohola.

- Vjerujemo da se radilo o prijavi roditelja - kazao je šef policije Jimmy Davenport, prenosi medij NY Post.

Nakon što je policija provela istragu, Terry se sada nalazi pod optužnicom za silovanje, zlostavljanje te pružanje maloljetnicima alkohol. Terry se nalazi u pritvoru od nedjelje poslijepodne.

''Ovo su izuzetno ozbiljne optužbe. Sigurnost i dobrobit naših učenika uvijek su glavni prioritet za našu školu'', komentirao je glasnogovornik škole, nakon što je upraviteljica poslana na plaćeni dopust.

>> VIDEO Trump pozvao na ukidanje Ustava, Bijela kuća zgrožena: 'To je prokletstvo za dušu'

 

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:02 05.12.2022.

Ova upraviteljica škole u SAD jest grozna i neprimjerena ali ipak je daleko od največeg šljama i bagre jer ona je tek za tulumarenje i silovanje spremna ne za sramni dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije