Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN MU ZATVOR

Strava u Koprivnici: Poznati učitelj i političar uhićen zbog spolnog iskorištavanja djevojčice!

Radovan Knežević
Foto: Osnovna škola Bakovčice
17.07.2020.
u 17:54

Inače, Radovan Knežević poznati je prosvjetni radnik i politički aktivist, a 2012. dobio je i državnu nagradu za rad u prosvjeti, i to kao jedini učitelj iz Hrvatske.

Poznati učitelj iz Koprivnice uhićen je zbog spolne zlouporabe djevojčice mlađe od 15 godina!

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Radovanu Kneževiću (60), dugogodišnjem učitelju iz područne škole u prigradskom naselju Bakovčicama. Područnu školu pohađali su učenici nižih razreda osnovne škole u mješovitom razredu.

Kako doznaje Večernji list, Kneževića su policiji prijavili roditelji djevojčice koja se požalila na učitelja. Uhićen je u četvrtak, a istražna sutkinja odredila mu je zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici donijelo je danas rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Inače, Radovan Knežević poznati je prosvjetni radnik i politički aktivist, a 2012. dobio je i državnu nagradu za rad u prosvjeti, i to kao jedini učitelj iz Hrvatske.

Bio je član SDP-a i gradski vijećnik u Koprivnici, ali stranku napušta prije nekoliko godina i priključuje se nezavisnoj političkoj sceni s kojom izlazi i na izbore za mjesne odbore.

Komentara 98

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:43 17.07.2020.

MOŽEMO se slikat , eno u Nizozemskoj osnovana stranka pedofila , a granicu za legalan seks spustili na 12 god. , pitanje je vremena kad ce se drustvo potpuno moralno srozat , kad se krene za nastranostima i iza toga jos stanu politicari , ljudi pocinju svasta smatrat pod normalno .Svijet od prije 30 god. je bio potpuno drugaciji , sad je recimo legalizirana u nekim zemljama seks sa zivotinjama ili cak mrtvima , uzas u koji svijet klizi , ni najcrnji horor nije u stanju opisat , danas abortus , vec sutra MOžE biti ubojstvo nezeljenog djeteta , a eutanazija nemocnih MOŽE se sutra pretvorit u likvidaciju nepotrebnih .Sacuvajmo dostojanstvo vjeru i tradiciju , svijet milosrda i zastite najslabijih

DU
Deleted user
18:02 17.07.2020.

ako je ovo točno, to je strava. kod ovakvih djela izuzetno se treba biti obazriv...kada se jednom stekne ljaga vrijeme je ne izbrisa...

DU
Deleted user
18:45 17.07.2020.

E da je on jedini u prosvjeti bilo bi mila majka. Završio sam osnovnu školu prije pet desetljeća i mi smo u školi imali dvojicu. Jedan je nasrtao na dječake, a onaj iz tjelesnog na djevojčice. Samo što su prosvjetari zatvoreni kao masoni pa dobro paze da im nešto iz škole ne procuri van, da ne dođe škola na loš glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije