Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDIO I SEBI

Pokolj u dječjem vrtiću na Tajlandu: Bivši policajac pobio djecu i odgajateljice, te suprugu i sina

Pucnjava na Tajlandu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.10.2022.
u 15:20

Policija je priopćila da su među ubijenima i djeca te da je počinitelj bivši policajac. Među ubijenima su i njegova supruga i sin.

Najmanje 38 osoba ubijeno je u masovnoj pucnjavi u sjeveroistočnoj tajlandskoj pokrajini, izjavio je u četvrtak glasnogovornik policije. Među žrtvama je 22 djece - od kojih su neka imala samo dvije godine - kao i odrasli, rekle su vlasti, dodajući da je napadač bio bivši policajac. Djeca su ubijena u snu, javlja Sky News. Napadač je provalio u sobu u kojoj su djeca spavala. Prije toga je ubio 5 zaposlenih, uključujući i odgajateljicu koja je bila u osmom mjesecu trudnoće

Centralni odjel za istrage potvrdio je kako je 34-godišnji napadač nakon napada presudio i sebi, a među ubijenima je bila i njegova supruga i dijete.

Rečeno je da je napadač bio naoružan pištoljima i noževima, prema Bangkok Postu, i otvorio je vatru u vrtiću nakon što je nasilno ušao unutra oko ručka. Zatim je s nožem ušao u zaključanu sobu u kojoj su spavala djeca, rekao je dužnosnik okruga Jidapa Boonsom, kako bi nastavio s napadom.

Motiv napada trenutno nije poznat, prenosi BBC.

Inače, masovne pucnjave na Tajlandu su rijetke. Prije dvije godine jedan je vojnik ubio najmanje 21 osobu i ozlijedio desetke više u gradu u Nakhon Ratchasima. 

Ključne riječi

Komentara 5

PR
prokurator
20:25 06.10.2022.

21. stoljeće.

ŽU
ŽutiMrav
11:02 06.10.2022.

Majka Božja je rekla prije par godina vidjelica Mirjani da su sad svi vragovi na zemlji i pakao je prazan .Ništa čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije