Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMILA KAMERA

Objavljena snimka pucnjave iz Sesveta: Pucao na muškarca (56) pa zapalio Audi, policija ga još traži

Zagreb: Plakat s likom muškarca koji je jutros pucao po Sesvetama
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
05.10.2022.
u 18:14

Incident je zabilježila nadzorna kamera.

Noćas iza 3 sata muškarac koji je identificiran kao Ivan Benko (53) došao je u Novoselsku ulicu u Sesvetama te zapaljivom tekućinom polio Audi osječkih registracija. Incident je zabilježila nadzorna kamera.

Prije nego je je zapalio auto, Benko je ispalio nekoliko hitaca u 56-godišnjaka te ga pogodio u tijelo i udove. Udaljio se s mjesta zločina, a policajci su nakon dojave dobili njegove podatke i fotografiju preko internog sustava, piše 24Sata.

O tome koliko je Benko opasan najbolje govori činjenica da ga traže i specijalci ATJ Lučko koji su cijelu noć 'češljali' ulice i dvorišta. Bili su to isti specijalci koji su u Karlovcu nedavno priveli muškarca koji je ubio rođaka i ranio susjeda.

Video možete pogledati OVDJE.

Zagreb: Plakat s likom muškarca koji je jutros pucao po Sesvetama Zagreb: Plakat s likom muškarca koji je jutros pucao po Sesvetama
1/8

Zagrebačka policija objavila detalje pucnjave

Zagrebačka policija objavila je detalje pucnjave koja se jutros dogodila u Sesvetama u Novoselskoj ulici. Kako su napisali, do incidenta oko 3.15 došlo je na ulici kada je 53-godišnjak lakozapaljivom tekućinom polio parkirani osobni automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje. 

'U tome ga je uočio član njene obitelji te je u namjeri da ga spriječi izašao iz kuće na što je 53-godišnjak iz vatrenog oružja prema njemu ispalio više hitaca nanijevši mu strijelne rane u predjelu tijela i ekstremiteta. Potom, otvorenim plamenom izazvao je požar navedenog automobila te pobjegao. Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a težina ozljeda za sada nije poznata', napisali su. Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Komentara 1

SL
slavenZadravec
19:35 05.10.2022.

Ovaj na slici izgleda kao Putin iz Mrduše donje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije