Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNI TAKSIST

Strava u Beogradu: Hrvaticama ponudio prijevoz pa ih zaključao dok ne plate, oduzeo im i mobitel

Foto: Screenshot/Instagram
1/3
24.10.2022.
u 16:59

Hrvaticama je mladić prijetio i na kraju oduzeo mobitel i 22 tisuće dinara. Slučaj je prijavljen beogradskoj policiji

Dvije Hrvatice opljačkane su u Beogradu tijekom jednog izlaska. Priča o tome kako je došlo do prevare objavljena je na Instagram stranici Moj Beograd.

Prema navodima iz te objave, djevojke je navodno prevario jedan mladić koji im je samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Vozilo kojim ih je odvezao mladić snimljeno je nadzornom kamerom, a na njemu nema nikakvih taksi oznaka.

- Dvije djevojke iz Hrvatske su u petak navečer opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutro. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara (oko 1400 kuna nap.a.). Kada su odbile zaključao je vrata i prijetio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije ga želio vratiti. Izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimku kamere u ulici gdje ih je ostavio ali se nažalost ne vidi registracija vozila ali možda netko može prepoznati ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji - navedeno je na stranici Moj Beograd, prenosi Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Ključne riječi

Komentara 45

AN
antepravda
17:12 24.10.2022.

Poslje ubojstva Periša opet ima budala iz Hrvatske koji idu u četnički Beograd.Tako im i treba kada su glupe.

DO
Dorotea24
17:35 24.10.2022.

Neka je tukama ukrao, nek budu sretne što su živu glavu izvukle, koliko glup moraš biti da ideš u nekakav Beograd ostavljat novac, pa tamo te ubiju zbog 100 kn,ili putovnice,oduvijek su Srbi krali od nas,kradu i po EU ,njima je u genima ukrasti i lagati, valjda turski i romski geni isplivaju na površinu pa niti ne mogu biti drugačiji

Avatar horuk
horuk
17:16 24.10.2022.

Baš dobro kada su tako pametne ići tamo. Samo tako sa svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije