Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA OPEKLINE PO TIJELU

Strašna nesreća na solinskom području: Na dijete bačena boca sa zapaljivom tekućinom

U nesreći kod Solina teško ozlijeđena jednogodišnja djevojčica
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/9
03.03.2024.
u 18:31

Osoba koja je ložila vatru u pušnici za paljenje je koristila zapaljivu tekućinu, a kada je vatra zahvatila bocu, bacila je tu bocu u dvorište i tako pogodila dijete

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je kako je iz bolnice dobila dojavu o ozlijeđenom djetetu. Naime, oko 14 sati zaprimili su informacija iz bolnice kako je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.

Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega osoba baca zapaljenu bocu s zapaljivom tekućinom  u dvorište u kojemu se nalazilo dijete te zadobiva opekline po tijelu.  U prostorijama policije nalazi se osoba koja se dovodi u svezu s događajem te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obavlja se očevid, javila je policija. 

GALERIJA Mjesto gdje je stradala djevojčica

U nesreći kod Solina teško ozlijeđena jednogodišnja djevojčica
1/10

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Aurel
Aurel
20:06 03.03.2024.

zaboga, nije bačana NA DIJETE, nego ju je čovjek bacio dalje od vatre i SLUČAJNO pogodio dijete. to je ipak ogromna razlika od onoga što vi pišete!!!

Avatar LooneyToney
LooneyToney
18:46 03.03.2024.

Bože tebe! Spašavalo se pršute i koba'ice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije