Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatni sastanak

Strauss-Kahn u sjedištu MMF-a oprostio se od suradnika

strauss
PIXSELL
30.08.2011.
u 08:29

- Bio je to vrlo emocionalan oproštaj - kazao je brazilski predstavnik u izvršnom odboru i dodao kako je Strauss-Khana dočekao gromoglasan pljesak

Dominique Strauss-Kahn, bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda, vratio se u washingtonsko sjedište MMF-a kako bi se pozdravio s donedavnim suradnicima i nakratko se susreo sa svojom nasljednicom. U posjet dosadašnjim suradnicima došao je samo nekoliko dana nakon što su protiv njega odbačene sve kriminalne optužbe.

U službenoj izjavi MMF je potvrdio, javlja Guardian, kako se trenutačna glavna direktorica Christine Lagarde susrela sa Strauss-Khanom prije nego što se on susreo s osobljem i zaposlenicima. - Bili su to privatni sastanci sazvani na njegovu molbu - stoji u izjavi MMF-a.

Paulo Nogueira Batista, brazilski predstavnik u MMF-ovom izvršnom odboru, opisao je susret zaposlenika s donedavnim šefom kao vrlo topao. Njih stotinu naguralo se  u predvorju kako bi čuli što im Strauss-Khan ima za reći.

- Bio je to vrlo emocionalan oproštaj - kazao je Nogueira Batista i opisao kako je Strauss-Khana dočekao gromoglasan pljesak svih s kojima je radio prije nego što je optužen za seksualni napad na sobaricu newyorškog hotela Sofitel.

Komentara 2

IR
irani
10:00 30.08.2011.

Meni jos uvijek nije jasno koliko je sve to koincidencija, a koliko je ( i dali je) u igri politicko natezanje. \"Sobarica\" je ispala najveca budala u svemu tome, jer nije dobro isplanirala svoju ulogu \"zrtve\".

TO
Toni50
17:58 30.08.2011.

Ameri su prema njemu ipak bili milostiviji nego prema Libiji točnije američki Husein prema Gadafiju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije