Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN UDARAC SDP-u

Stranku napustila Ana Komparić Dević. Pogledajte što je rekla za Bernardića i Milanovića

Ana Komparić Devčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.12.2018.
u 19:51

Tražila je brisanje iz članstva

Osipanju SDP-a u Saboru ne nazire se kraj. Danas su spali na svega 30 saborskih mandata jer ih je danas odlučila napustiti i zastupnica Ana Komparić Devčić.

– Nažalost, SDP danas, na čelu sa prevorom Bernardićem i grupacija koja ga je dovela na čelo SDP-a i koja ga još uvijek drži na čelu SDP-a, ona ista koja je rušila Zorana Milanovića dok je SDP bio najjači, duboko je i nepovratno kompromitirala SDP kao stranku i kao političku opciju u Hrvatskoj koja bi građanima trebala biti ozbiljna politička alternativa– stoji u pismu, kojeg prenosi Novi list, a koje je Komparić Devčić poslala svojoj riječkoj, matičnoj organizaciji koju moli da ju s jučerašnjim danom briše iz članstva SDP-a.

Još nije poznato hoće li biti nezavisna ili će ući u neki saborski klub. Ranije su se u čule priče da bi se ona mogla pridružiti Klubu zastupnika Milana Bandića. Potvrdu nismo dobili jer nam Komparić Dević ne odgovara na pozive.

Novi je to udarac za Davora Bernardića kojeg sutra čeka i Sjednica Glavnog odbora, a na kojoj se treba naći usvajanje financijskog plana za iduću godinu.

VIDEO: Forum žena SDP-a

Ključne riječi

Komentara 79

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
17:58 14.12.2018.

Daj te mi maramice . Suze mi niz leđa teku.

PR
prajdali100
18:07 14.12.2018.

Bero legendo, izdrži !!!! Tvoja misija još nije završena, zajedno sa Marasom i Baukom čuda radite. Partija vas treba.

Avatar Mirko224
Mirko224
18:34 14.12.2018.

U partiji ostalo još par srba i nekoliko onih koji ne znaju točno tko su, što su i gdje su.Neopisivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije