Naslovnica Vijesti Hrvatska

Demo: Ujedinjenje oporbe samo je kompliment Milanu Bandiću

Siguran sam da ujedinjena oporba, pa ni s Ankom Mrak Taritaš, ne može napraviti ništa protiv Bandića, rekao je Miodrag Demo
17. veljače 2017. u 23:20 3 komentara 1005 prikaza
izbori
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Jedino ujedinjena oporba može na ovim izborima postići dobar rezultat, izjavio je u utorak predsjednik SDP-a Davor Bernardić, iz čega su mnogi zaključili da će stranka kojoj je na čelu podržati HNS-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba, Anku Mrak Taritaš. Kako je ta odluka o zajedničkom jurišanju na poziciju prvog čovjeka metropole primljena u stožeru Milana Bandića?

Njegov dugogodišnji suradnik i stranački kolega Miodrag Demo kaže da nikakve uzbune nema.

Ivan Pernar i Anka Mrak-Taritaš Kandidatura u inat Pernar: Kandidirat ću se za gradonačelnika Zagreba da moji prijatelji ne bi glasovali za vas. Mrak-Taritaš: Super, kolega 08.03.2016., Zagreb - Davor Bernardic povodom Medjunarodnog dana zena na Cvjetnom trgu dijelio je ruze te sreo bivsu ministricu graditeljstva i prostornog uredjenja Anku Mrak-Taritas i njoj poklonio ruzu.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL SDP-ovi aduti Opozicija ujedinjena protiv Bandića: SDP će podržati Mrak Taritaš u Zagrebu?

– Ujedinjenje oporbe samo je kompliment Bandiću. No, to samo ukazuje na pokušaj konsolidacije SDP-a nakon afera s Tomislavom Sauchom i unutarstranačkih obračuna. Ni HNS nije u ništa boljoj situaciji, riječ je o interesnoj skupini ljudi koja misli da je nešto dobroga napravila, ali i oni bi imali problema kad bi državna revizija malo pročešljala njihove račune. Sjetimo se samo dizanja aviona za let u Tursku Vesne Pusić, što je odmah zataškano. Siguran sam da ujedinjena oporba, pa ni s Ankom Mrak Taritaš, ne može napraviti ništa – kaže umirovljeni brigadir Miodrag Demo, dodajući kako je uvjeren da će Bandić dobiti još jedan mandat.

Nema operativnijeg čovjeka u gradu. Građani će ga ostaviti na tom položaju jer je najbolji među kandidatima – tvrdi Miodrag Demo, kojeg pitamo kako prognozira uspjeh kandidatkinje Sandre Švaljek.

– Kakvi rezultati stoje iza nje? Treba znati donositi odluke, poput Bandića. Grad nije samo ekonomija nego i cijeli niz politika, socijalne i drugih, što Bandić izvrsno vodi. U Gradu sve funkcionira, dao Bog da cijela država tako funkcionira – zaključuje Demo.

>> Evo što je o kandidatima za lokalne izbore odlučilo Predsjedništvo HDZ-a

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • MikiPrdekana:

    Gosp. Demo, da Bandic ima imalo obraza on se ne bi vise ni kakndidirao na izborima. Nije ispunio ni cetvrtinu svih svojih obecanja u ovih 16 god., o optuznicama da ne govorim.

  • Grebza:

    Zakonom treba onemogućiti više od dva mandata jer ovo što prolazimo zadnjih godina je najcrnja noćna mora - moralna, društvena, financijska, razvojna kako god hoćete.

  • kalinovac:

    pa šta hoćeš oni su uvjek ujedinjeni,misliš da ćete žičara spasiti