Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stoja Mučaji: Nemam ništa protiv, neka policija sve ispita i odradi svoj posao

Policija će me vjerojatno uhititi, a možda žele provjeriti sve ono što su novine Rene Sinovčića pisale o meni, kazala je Mučaji
02. prosinca 2014. u 16:14 13 komentara 4227 prikaza
stoja
Foto: Screenshot/YouTube/HRT

Šefica Porezne uprave Zadra Stoja Mučaji javila nam se na telefon i rekla nam je da na putu za Zadar iz Vojvodine, gdje je bila kod suprugove obitelji.

– Javili su mi se iz policije i ne znam što da vam kažem. Policija će me vjerojatno uhititi, a možda žele provjeriti sve ono što su novine Rene Sinovčića pisale o meni, da sam najbogatija i sve ostalo što su mi navodili. Nemam ništa protiv da sve ispitaju i da utvrde i pustimo ih da rade svoj posao. Iz obitelji su mi javili da je policija bila kod njih u Zadru i sada se dolazim javiti, rekla nam je Stoja Mučaji.

Na telefon nam se javio i Antun Novoselović, SDP-ov vijećnik i nekadašnji šef kriminalističke policije u Zadru koji je u više navrata govorio o predstečajnoj nagodbi tvrtke VOX i privatizaciji NK Zadar.

– Mene je zanimalo kako je NK Zadar mogao posuditi 5 milijuna kuna tvrtki VOX, a to sam vidio u podacima iz predstečajne nagodbe tvrtke VOX. Također, nije mi bilo jasno kako je moglo nastati 40 milijuna kuna Sinovčićevih potraživanja prema klubu, a da je on istodobno 17 milijuna kuna dao svojim tvrtkama VOX i zaštitarskoj tvrtki. Uza sve to, iz grada Zadra dali su gotovo 40 milijuna kuna novca poreznih obveznika Nogometnom klubu Zadar. Na sva ta moja pitanja rezultat je bio više od 300 medijskih napisa u Sinovčićevim novinama protiv mene i monstruozne laži koje je iznosio na moju adresu – rekao nam je Antun Novoselović.

>> Završen pretres Sinovčićeva stana. Odvjetnik: Nije uzeo ni lipe iz nogometnog kluba ili svoje tvrtke

>> Evo što je Stoja Mučaji ove godine govorila o Sinovčiću

Šibenik: Ispred nekih trgovina već se stvaraju gužve
RAZLIČIT STANDARD ŽIVOTA
Vratio se iz Irske i razočarao: ‘Neki su proizvodi u Hrvatskoj luksuz i dvostruko skuplji nego u Dublinu'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • Ineboimorejeplavo:

    koja mocvara, 40 milijuna kuna grad uplatio za klub, usporedi zadar i zagreb pa vidi gdje je mocvara najdublja (split) a uokolo se rasirila isto tako. Mamic je svetac za ove mafijase

  • Deleted user:

    vidi ti stoje , šefica porezne uprave i to joj nije bilo dosta...

  • swic:

    Jel i ova iz hdz a ? Bice da nije po imenu .