Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i sve snimio

Sto žena prijavilo se za studiju o spavanju. Drogirao ih pa silovao!

silovanje
ilustracija
05.02.2015.
u 13:40

Lažna istraživanja provođena su od 2012. godine, a da je riječ o paravanu za počinjenje jezivih zlodjela razotkrila je jedna od žrtava kada je na internetu naišla na snimku u kojoj je siluju

Japanska policija ustanovila je da je oko 100 žena drogirano i silovano tijekom lažnog istraživanja o spavanju te kako su zlodjela snimljena i prodavana pornografskim stranicama.

Lažna istraživanja provođena su od 2012. godine, a da je riječ o paravanu za počinjenje jezivih zlodjela razotkrila je jedna od žrtava kada je na internetu naišla na snimku u kojoj je siluju, javlja CNN.

Ustanovljeno je da iza svega stoji 54-godišnji Hideyuki Noguchi koji je putem oglasa vabio žene od tinejdžerske dobi do 40-ih godina. Svoje žrtve bi drogirao i zatim silovao, a snimke svakog pojedinačnog odnosa prodavao čime je zaradio oko 100.000 dolara.

Noguchi je sad suočen s optužnicom kojom ga terete za onesposobljavanje i silovanje 30-ak žena. Istraga je u tijeku.

>>Dadilja optužena za silovanje dječaka: Napala ga dok mu je majka rađala u bolnici

>>Zatočili maloljetnu trudnicu pa je silovali i tjerali na rad

Komentara 2

BA
bajo2
18:33 05.02.2015.

tek kada je vidjela sebe na internetu!,sta nije to osjetila kada se probudila?!

DU
Deleted user
13:39 06.02.2015.

Ne zna se ko je veći bolesnik, onaj što je žene u snu silovao ili onaj što je platio da gleda snimak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije