Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Što je zajedničko osobnom i digitalnom životu? QNAP TS-133

QNAP TS-133
QNAP
27.05.2024.
u 14:27

Otkrijte kako QNAP TS-133 NAS može poboljšati vaš svakodnevni život pojednostavljivanjem upravljanja podacima, poboljšavanjem sigurnosti i pružanje besprijekornom pristupu multimediji. Savršen za osobnu upotrebu i male urede.

U današnjem brzom digitalnom svijetu, učinkovito upravljanje vašim podacima ključno je za održavanje organiziranog načina života bez stresa. QNAP TS-133 dizajniran je za upravo to, pružajući kompaktno, ali moćno mrežno rješenje za pohranu podataka (NAS) koje se neprimjetno integrira u svoju svakodnevnu rutinu. Bilo da ste kućni korisnik koji želi organizirati svoje digitalne medije ili vlasnik male tvrtke koji traži pouzdan backup sustav, TS-133 nudi savršen spoj funkcionalnosti i praktičnosti.

Pojednostavite upravljanje podacima

QNAP TS-133 napravljen je da pojednostavi vaše zadatke upravljanja podacima, čineći ga lakšim no ikada za pohranu, pristup i dijeljenje vaših datoteka. Sa svojim četverojezgrenim ARM Cortex-A55 procesorom, TS-133 pruža učinkovitu izvedbu, osiguravajući da vaše podatkovne operacije teku glatko bez prekida. Njegovih 2 GB DDR4 RAM-a podržava multitasking, što vam omogućuje izvoditi više operacija istovremeno bez problema.

Za osobnu upotrebu zamislite da imate sve svoje fotografije, videozapise i važne dokumente

centralizirano na jednom sigurnom mjestu. TS-133 omogućuje vam upravo to, pružajući korisniku prijateljsko sučelje kroz QTS operativni sustav. Možete bez napora organizirati svoju medijsku biblioteku, stvarajući personalizirano središte za vaš digitalni život. S QNAP-ovim mobilnim aplikacijama kao što su Qfile, Qphoto i Qvideo, možete pristupiti i upravljati svojim datotekama s bilo kojeg mjesta, što olakšava da podijelite svoje omiljene trenutke s obitelji i prijateljima.

Poboljšana sigurnost i rješenje za sigurnosno kopiranje

U doba kada je sigurnost podataka najvažnija, TS-133 ističe se nudeći robusne sigurnosne značajke i sveobuhvatna rješenja za sigurnosno kopiranje. Podržava različite protokole za sigurnosno kopiranje, uključujući RTRR (udaljena replikacija u stvarnom vremenu), rsync i usluge sigurnosne kopije u oblaku. Ove značajke osiguravaju da se vaši podaci ne samo sigurno pohranjuju, već i da se redovito sigurnosno kopiraju, što vam daje mir da su vaši vrijedni podaci zaštićeni.

Za vlasnike malih tvrtki, TS-133 pruža pouzdan rezervni sustav koji štiti kritične poslovne podatke. NAS podržava snapshot tehnologiju, što vam omogućuje izradu snimaka vaših podataka u različitim vremenskim trenucima. Ova značajka je neprocjenjiva za sprječavanje gubitaka podataka, omogućuje vam vraćanje sustava u prethodno stanje u slučaju slučajnog brisanja ili kvara sustava. Dodatno, uz AES 256-bitnu enkripciju, vaši osjetljivi podaci ostaju sigurni od neovlaštenog pristupa, osiguravajući lagano i sigurno odvijanje vaših poslovnih operacija.

Pojednostavite svoje multimedijsko iskustvo

QNAP TS-133 više je od običnog uređaja za pohranu podataka; to je moćno multimedijsko središte koje poboljšava vaše iskustvo zabave. Uz njegovu podršku za Plex Media Server, možete jednostavno prenositi svoje omiljene filmove, glazbu i TV emisije na bilo koji uređaj u vašem domu. Ovo čini TS-133 idealnim rješenjem za kućanstva s različitim medijskim potrebama, pružajući a centraliziranu platformu za svu vašu zabavu.

Ovaj NAS također ima QNAP-ove ekskluzivne multimedijske aplikacije, uključujući Qmusic,

Qvideo i Qphoto. Ove vam aplikacije omogućuju pristup i uživanje u vašim medijskim datotekama dok ste u pokretu, pretvarajući vaš pametni telefon ili tablet u prijenosni medijski centar. Bilo da ste kod kuće ili putujete, TS-133 osigurava da vam je zabava uvijek nadohvat ruke.

Svestrano rješenje za moderan život

QNAP TS-133 je svestrano NAS rješenje koje se neprimjetno integrira u osobna i profesionalna okruženja. Njegov moćni hardver i softver koji je jednostavan za korištenje čine ga neprocjenjivim alatom za upravljanje vašim digitalnim životom. Bilo da organizirate svoju multimedijsku biblioteku, osiguravanje važnih dokumenata ili strujanje vašeg omiljenog sadržaja, TS-133 pruža savršenu ravnotežu performansi, sigurnosti i praktičnosti.

Prihvatite budućnost upravljanja podacima s QNAP TS-133 i otkrijte kako si možete poboljšati svoje svakodnevne aktivnosti unoseći red i učinkovitost u svoj digitalni svijet. S TS-133, vaš osobni i digitalni život nikada nisu bili usklađeniji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije