Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka iz teretane

Ismijali Obamu: Što je ovo? Priprema za susret s Putinom? Rocky 7?

Barack Obama
Foto: Youtube Screenshot
1/3
05.06.2014.
u 10:25

Snimka predsjednika dok vježba u teretani varšavskog hotela oduševila je mnoge Amerikance, ali i nasmijala komentatore iz suprotnog tabora

Poznata je činjenica da predsjednik SAD-a redovito vježba i ima zavidnu kondiciju, no do sada je malo tko mogao zamisliti kako izgleda kada se Barack Obama nađe na benchu. Sve dok u javnost jučer nije procurila snimka iz teretane hotela Marriott u Varšavi gdje je jedan od svjetskih vođa odsjeo uoči proslave obilježavanja 25. obljetnice prvih slobodnih izbora u Poljskoj nakon Drugog svjetskog rata.

Nakon radnog ručka s predsjednicima srednjoeuropskih i istočnih zemalja na kojima se raspričao i s našim predsjednikom Ivom Josipovićem, Obama se opuštao u hotelskoj teretani. Ostali gosti nisu propustili izvaditi svoje mobitele i snimiti predsjednika u akciji a, sudeći po reakciji tjelohranitelja, predsjedniku takva pozornost nije smetala.

Red čučnjeva, spuštanja, istezanja, dizanja utega pa trčanja na pokretnoj traci očito je oduševio američke građane. Mnogi od njih komentirali su na YouTubeu kako bi ovo trebao biti uzor i poticaj cijeloj naciji da se aktivno uključi u tjelovježbu. Nisu izostali niti cinični komentari iz suprotnog tabora poput onog da vježba kao ''ženica''.

 Što je ovo? Priprema za susret s Putinom? Rocky 7?   našalio se komentator Evgeniji Emicov.

>>Obama: Nećemo prihvatiti okupaciju Krima

Komentara 6

Avatar tajar
tajar
10:53 05.06.2014.

Srećom da Josipović nije

Avatar tajar
tajar
10:54 05.06.2014.

Srećom da Josipović nije išao u teretanu, da ga ne ismiju!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:27 05.06.2014.

Netko će dobiti batina, netko će dobiti batina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije