Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVAŽNIJI DOGAĐAJi

Što je obilježilo 2013. godinu na Twitteru

Twitter
Foto: Screenshot
1/2
12.12.2013.
u 09:27

Od nestanka struje na Super Bowlu do izbora u Njemačkoj, sve što se dogodilo u svijetu – dogodilo se i na Twitteru

Twitter je u velikoj mjeri obilježio i ovu godinu. Od nestanka struje na Super Bowlu do izbora u Njemačkoj, sve što se dogodilo u svijetu – dogodilo se i na Twitteru, piše potpredsjednik Twittera Gabriel Stricker.

Bostonska policija koristila je Twitter za obavještavanje javnosti o potrazi za bombašima na bostonskom maratonu. Tu je i australski premijer Kevin Rudd koji je, uoči izbora na kojima je ponovno dobio povjerenje građana, neodlučnim biračima rekao da mu tvitaju kako bi im ponudio razloge da glasuju za njega.

Ovogodišnji "zlatni tweet", objava koja je dobila najviše retweetova, jest onaj glumice Lee Michele kojim je potvrdila da je preminuo njezin partner i kolega iz serije Glee Cory Monteith. Ta je objava retweetana više od 408.000 puta u 133 zemalja. Puno lošije nije prošao ni tweet osoblja glumca Paula Walkera kojim su potvrdili njegovu smrt, a koji je retweetan više od 400.000 puta.

Twitter je kreirao i posebnu stranicu na kojoj se mogu vidjeti najvažniji ovogodišnji događaji na toj društvenoj mreži iz područja vijesti, zabave, sporta i sličnog.

>> Britanski premijer na Twitteru pratio agenciju za escort

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije