Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST HRVATSKOG NEBA

Stižu moćni Rafali! Zanimljiv detalj sugerira da s njima dolaze i Meteor rakete dometa 200 km

06.04.2024.
u 19:25

Kada pogasi moćni radar dometa 200 km te uključi optičke senzore i tajnoviti softver koji posjeduje SPECTRA, Rafale vidi i može gađati ciljeve u zraku na udaljenosti od 100 km, a da je istodobno protivniku nevidljiv. Nema sumnji da će se dolaskom već prvih šest Rafalea višestruko uvećati borbena moć HV-a. Ujedno Rafale znatno podiže i ono Hrvatskoj najvrednije, a to je moć odvraćanja

Komentara 64

Avatar Hazl113
Hazl113
19:33 06.04.2024.

Jedva čekam opet ove preko Drine i njihove poslušnike u RH pa da počnu opet negirat sve to. Da imat ćemo i Meteore, ali neću napisat koliko. I dva su dovoljna.😉

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:20 06.04.2024.

samo neznalica može kupiti Rafale, 100 puta bolji posao bi bio napraviti servis na našim već postojećim migovima 21 i to u ukrajini!!! to su odradili oni šta znaju!!! cijena je vojna tajna isto kao i rezultati servisa!!!

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
19:33 06.04.2024.

Ma kako to, a Milanovića nitko nije obavijestio?! Sad će nova paljba po vladi i ministrima. Njemu nitko ništa ne govori i nitko ga ništa ne pita! Mora se crveniti pred Putinovim agentima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije