Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 207
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vrijeme

Temperatura će se spustiti za 10 stupnjeva

nestor
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
12.08.2014.
u 17:10

Stiže nam Nestor. Plitka ciklona stiže s četvrtka na petak, kada će osvježiti u cijeloj zemlji...

Stiže nam Nestor. Plitka ciklona stiže s četvrtka na petak, kada će osvježiti u cijeloj zemlji, piše Crometeo. Prolaskom Nestora u naše će krajeve doprijeti hladniji zrak, pa će osvježiti, i to najviše na zapadu zemlje. Vruća Dalmacija minimalno osvježenje može očekivati sa srijede na četvrtak, dok će nestabilnije biti na sjevernom Jadranu, gdje već u srijedu navečer možemo očekivati kišu i pljuskove s grmljavinom. Vrijeme će se stabilizirati u četvrtak. U petak promjenjiva naoblaka očekuje jug Dalmacije.

U unutrašnjosti osjetan pad temperature

U unutrašnjosti bi srijeda još mogla biti suha i topla, uz povremenu naoblaku. Novo, pravo nestabilno vrijeme stiže u četvrtak. Nova ciklona u unutrašnjosti će donijeti više oblaka uz kišu i pljuskove praćene grmljavinom. Temperatura će se spustiti za 7 do 10 Celzijevih stupnjeva, pa je temperaturni maksimum za četvrtak 24 Celzijeva stupnja. Slično vrijeme nastavit će se do kraja tjedna. Velika količina hladnijeg zraka podsjećat će više na rujan nego na kolovoz.

>>'Tužit ćemo meteoteroriste. Glavni su krivci za lošu turističku sezonu!'

Komentara 27

QW
qwas33333
17:51 12.08.2014.

Nestor? Jedva čekam da dođu do Živorada pa da više ne daju imena.

GI
giglibigli
20:44 12.08.2014.

zašto uporno plaše turiste?ako i bude malo kiše i temperatura malo padne čemu ljude plašiti strašnim imenima, ne dolazi nikakav tornado ni uragan,na dhmzu piše malo kiše u četvrtak i subotu a u zadru npr. sunce do nedjelje,čemu sve to ima se osjećaj da bi neki novinari bili najsretniji s općim potopom

Avatar morski covik 3
morski covik 3
17:42 12.08.2014.

Kako mi idete na nerve sa tim gluposima... Nestor!? Ma treba vas tuziti! Tjeratew nam goste sa tim kretenarijama! Nije ovo Kanzas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije