Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Dana HRT-a

Stipi Božiću i Branki Jelić HRT-ove nagrade za životno djelo

HRT
Foto: Luka Klun/Pixsell
1/5
14.05.2010.
u 15:15

V.d. glavnog ravnatelja HRT-a J. Popovac naglasio je kako je nužno da HRT sada najprije stabilizira političke procese u njegovu okolišu, kao i poslovno-financijske u samoj kući.

Dodjelom nagrada za životno djelo “Ivan Šibl” Stipi Božiću, redatelju-mentoru HTV-ove Proizvodnje programa te jednom od naših najuspješnijih alpinista i pustolova svjetskoga glasa (koji je režirao i više od 60 dokumentarnih filmova što su u sklopu putopisnih serija prikazani na HTV-u), i Branki Jelić, komentatorici redakcije Vijesti HR-a, danas je na Prisavlju obilježen Dan HRT-a. Uz njih, godišnje nagrade dobilo je i 12 djelatnika HRT-a.

U povodu 84. godišnjice HR-a i 54. godišnjice HTV-a v.d. glavnog ravnatelja J. Popovac, čestitajući laureatima, naglasio je kako je nužno da HRT sada najprije stabilizira političke procese u njegovu okolišu, kao i poslovno-financijske u samoj kući.

- Djelatnici HRT-a, pa i zainteresirana javnost, mnogo očekuju od novog zakona o HRT-u. No posve je jasno da HRT, nakon svih promjena koje mu nužno slijede, želi li i dalje biti na usluzi javnom interesu, ne može biti ni komercijalni, ni državni, nego ponajprije – javni medij, rekao je Popovac.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:19 14.05.2010.

Bravo za Stipu Božića! Puno zdravlja i da nastavi to što radi! Veliko poštovanje!

MA
manjihrvat
16:02 14.05.2010.

stipe bozic u serijalima: ja idem, ja idem, ja idem i ja idem!

SK
skinner
00:45 15.05.2010.

Mister Tukson (prema Tucson, Arizona) LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije