Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stevo Culej odlazi iz HDZ-a u klub Brune Esih?

Culej je bio i među HDZ-ovim zastupnicima koji su glasali protiv Istanbulske konvencije, a odmah je javno podržao vukovarskog gradonačelnika Penavu (HDZ) kada je najavio prosvjed
15. listopada 2018. u 00:15 71 komentara 9949 prikaza
19.05.2016., Zagreb - Sabor je 3. sjednicu nastavio raspravom o izvjescu o radu pucke pravobraniteljice Lore Vidovic za 2015. godinu. Stevo Culej. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Stevo Culej, jedini zastupnik HDZ-a koji je bio na prosvjedu u Vukovaru zbog neprocesuiranja ratnih zločina, uoči tog prosvjeda naznačio je da bi mogao izaći iz HDZ-a i prijeći k Bruni Esih u Klub Neovisnih za Hrvatsku.

Vukovar BILI NA PROSVJEDU U Vukovaru Esih, Markić, Hasanbegović...

Možda je takvu poruku gostujući u TV emisiji Bujica poslao kako bi upozorio premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića ako bi pomislio na sankcije HDZ-ovcima koji bi se odlučili otići na prosvjed. Od sankcija ipak neće biti ništa, ali Culej se jučer nije javio na telefonski poziv, pa nismo dobili odgovor odlazi li zaista iz HDZ-a, što bi za Plenkovićevu većinu značilo pad na tijesnih 76 ruku.

Zlatko Hasanbegović, politički tajnik Neovisnih za Hrvatsku, rekao nam je da s Culejem ništa nije dogovoreno. Culej je bio i među HDZ-ovim zastupnicima koji su glasali protiv Istanbulske konvencije, a odmah je javno podržao vukovarskog gradonačelnika Penavu (HDZ) kada je najavio prosvjed.

>> Pogledajte svađu Ivana Pernara i Andreja Plenkovića u Saboru: Vi ste kralj štakora!

[video: 27220 / ]
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

 • Kcro:

  Hdz vise nema ni 15% biraca. To je sad polulijeva stranka sa uhljebima i dupelizcima.

 • Avatar @proma-trač
  @proma-trač:

  SDP je sahranjen - to me jako veseli i da je tako dobro je. Još da i HDZ pospremimo u istu političku grobnicu i u Hrvatskoj će početi veličanstvena fešta.

 • Gomila:

  Moj glas na izoborima ide sa Culejom I moje obitelji