Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Marjan

Starim fotografijama Splićani protiv Fani i Keruma

fotografije marjan (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
06.02.2011.
u 13:39

U Domu mladeži postavljena je izložba fotografija snimljenih na Marjanu, koje su Splićani izvadili iz svojih obiteljskih albuma. Ovo je treća akcija Građanske inicijative

Izložbom fotografija izvađenih iz obiteljskih albuma, postavljenom u splitskom Domu mladeži, nastavio se bunt Splićana protiv gradnje na Marjanu koju planira Fani Horvat, iza koje stoji kapital njezinog nevjenčanog supruga, gradonačelnika Željka Keruma.

Iako na otvaranju nije bilo spomena imena ‘krivaca’ za građanski aktivizam, nostalgične fotografije s nasmiješenim licima poručuju vlastodršcima da Marjan mora ostati onakav kakav je i na požutjelim fotografijama.

Nakon okupljanja na Marjanu i kolektivnog prosvjednog obilaska izložbe urbanističkih rješenja za Fanin objekt na Marjanu, ovo je treća akcija Građanske inicijative za Marjan

Komentara 22

Avatar atrpimir
atrpimir
15:31 06.02.2011.

Kerum ima samo jedan izbor a to je lustracija. Jedini način da ovim udbašima s lijevog i desnog boka stane na glavu jest LUSTRACIJA. To je tema koju voli EU ali ne i Pantovčak, Banski dovori kao ni cijeli Sabor koji mu ionako svi stoje nasuprot. Ako ne želi dijeliti sudbinu Bandića može pridibiti jakog saveznika - Europu (naročito Nijemce) u kojoj već jesmo. Tako bi se riješio onih koji mu prijete i o bogatstvu .

Avatar atrpimir
atrpimir
15:32 06.02.2011.

Zar vas možda čude \"stare fotografije kulturno urbane jugoudbaške provenijencije\" koja je uvijek imala problem s vlajima :))

BI
Bisera
20:25 06.02.2011.

ništa kontra splita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije