Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD N. GRADIŠKE

Starija vozačica naletjela na biciklista, on na mjestu preminuo

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
26.10.2022.
u 22:42

Osobnim automobilom koji je naletio na biciklistu upravljala je vozačica starije dobi.

Poginuo je 66-godišnji biciklist u srijedu navečer, oko 20,30 sati, kad je u njega udario osobni automobil kod mjesta Šumetlica, sedam kilometara sjeverno od Nove Gradiške.

Djelatnici hitne medicinske pomoći na mjestu nesreće utvrdili su smrt bicikliste, rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko- posavske Kata Nujić.

Osobnim automobilom koji je naletio na biciklistu upravljala je vozačica starije dobi.

Na mjestu nesreće još traje očevid kojim će biti utvrđene okolnosti u kojima se dogodila ta prometna nesreća.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:48 27.10.2022.

Biciklisti sami izazivaju nesreće, naime večina njih nema nikakvu svijetlosnu signalizaciju ( konjine to koristite radi vlastite sigurnosti a ne radi mene u autu), redovno prolaze kroz crveno, uključuju se u promet i isključuju iz njega bez ikakvog reda ili naznake, obožavaju na crveno prijeći zebru, izbjegavaju biciklističke staze te se guraju sa pješacima, nose slušalice u uhu i voze se tramvajskom prugom dok iza njega ide tramvaj koji mu svira da se skloni, ali ovaj ne hebe živu silu.....nego da li je vas ikada u životu biciklist propustio na pješačkom prijelazu? Naravno da nije, zaobilaze vas, ali oni traže da se njih pušta....nesposobni licemjeri bez kulture!

NO
nori
07:58 27.10.2022.

Starija vozačica koja leti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije