Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA BRNABIĆ

Srbijanska premijerka na kraljičinu sahranu stigla u pratnji partnerice Milice: Svijet je izgubio velikog vođu

Britain mourns Queen Elizabeth
Foto: POOL/REUTERS
1/7
19.09.2022.
u 14:07

Svijet je izgubio velikog vođu, osobu koja je bila oličenje tradicije i patriotizma. Srbija i cijeli svijet pamtit će je kao jednu od najvažnijih osoba moderne povijesti - napisala je Brnabić koja se upisala u knjigu u domu Lancaster

Većina državnika na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. stigla je u pratnji svojih supružnika, a to je učinila i srbijanska premijerka Ana Brnabić. Ona je na sahranu u London stigla sa svojom partnericom Milice Đurđić. 

- Povodom smrti kraljice Elizabete II upisala sam se u knjigu u domu Lancaster. Svijet je izgubio velikog vođu, osobu koja je bila oličenje tradicije i patriotizma. Srbija i cijeli svijet pamtit će je kao jednu od najvažnijih osoba moderne povijesti - napisala je Brnabić uz fotografije na svojem Instagram profilu.

Inače, državni pogreb kraljice Elizabete, jedan od najvećih logističkih izazova u britanskoj povijesti, održava se u Westminsterskoj opatiji, a među 2000 gostiju su i japanski car Naruhito, francuski predsjednik Emmanuel Macron, američki predsjednik Joe Biden. Ondje je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom. Sprovod osigurava više od 10.000 policajaca iz cijelog Ujedinjenog Kraljevstva jer se očekuje rekordan broj ljudi.

VIDEO Okupljeno mnoštvo dokle pogled seže, nemoguće je prebrojati koliko je stotina tisuća ljudi u Hyde Parku.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Matteo1212
Matteo1212
14:24 19.09.2022.

Volio bih znati dali nadležne službe prate medije u RH pa da ih priupitaju zašto su smrdija i njezini političari zastupljeni 24 sata na dan na ˝hrvatski˝portalima tipa VL, itd.Zar mi nemamo druge susjedne zemlje ?

DU
Deleted user
14:22 19.09.2022.

Gospodin Brnabić doveo i suprugu.

AN
angeomihael
15:22 19.09.2022.

Nepar.Nikako par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije