Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MOGLI VJEROVATI

VIDEO: Prije dolaska na kraljičin sprovod Joe Biden je iznenadio građane Londona

State funeral and burial of Queen Elizabeth
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/9
19.09.2022.
u 12:08

Na slici objavljenoj na videu može se vidjeti Biden kako maše građanima, koji su bili šokirani kada su vidjeli američkog predsjednika kako prolazi pored njih u blizini Marble Archa

Golema blindirana limuzina američkog predsjednika Joea Bidena, nazvana "zvijer", zapela je u prometu dok se kretala prema Westminsterskoj opatiji prije sprovoda kraljice Elizabete II.

Na slici objavljenoj na videu može se vidjeti Biden kako maše građanima koji su bili šokirani kada su vidjeli američkog predsjednika kako prolazi pored njih u blizini Marble Archa.

 

Na snimci se vide građani koji mašu predsjedniku i fotografiraju ga dok policajci čuvaju stražu.

"Mogao je tako ići i autobusom", napisao je Joe Armitage, vodeći britanski politički analitičar, koji je objavio video na Twitteru. 
Podsjetimo, pogrebu prisustvuju članovi kraljevskih obitelji iz cijele Europe, odnosno Belgije, Nizozemske i Španjolske. Tu su  i japanski car Naruhito i carica Masako, hrvatski predsjednik Zoran Milanović, francuski predsjednik Emmanuel Macron, australski premijer Anthony Albanese i kanadski premijer Justin Trudeau s čelnicima iz mnogih drugih zemalja Commonwealtha.

Stigao je Cyril Ramaphosa iz Južne Afrike, kao i William Ruto iz Kenije. Rusija, Bjelorusija i Sirija su isključene. Britanska premijerka Liz Truss, koju je kraljica imenovala samo dva dana prije nego što je umrla, stigla je u opatiju s drugim vladinim službenicima te oporbenim političarima i brojnim drugim javnim dužnosnicima. 

VIDEO: Svi detalji sprovoda kraljice Elizabete: Neviđene mjere osiguranja 

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Слава_Русији
Слава_Русији
12:14 19.09.2022.

Sretan je što je došao u Pariz.

PO
poluvodič
12:24 19.09.2022.

Ne kužim ljude koji ginu da vide/snime/uslikaju nekog poznatog. Kakav ti život mora biti jadan da ti je to zanimljivo..

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:29 19.09.2022.

Svaki novi dan je za njega bonus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije