Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijel Srb:

Srb: Ovo je posljednja prilika da Hrvatska ne postane samo zastava

hsp (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
26.03.2013.
u 14:55

HSP ide sa samostalnom listom i na lokalne izbore. Kandidat za gradonačelnika Splita im je Marijo Popović, a za splitsko-dalmatinskog župana Ivan Župić.

– Ne smijemo dopustiti da nas u Europskom parlamentu zastupaju samo predstavnici političkih opcija koji pristaju na sve. Smatramo da hrvatski nacionalni interesi trebaju biti zaštićeni. Idemo na izbore za EU parlament jer je ovo posljednja prilika da Hrvatska ne postane samo zastava i geografski pojam – poručio je Danijel Srb, predsjednik HSP-a predstavljajući listu svoje stranke za EU izbore.

HSP na lokalne izbore u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji izlazi samostalno. Kandidat za gradonačelnika Splita je magistar prava Marijo Popović, a za župana Ivan Župić, umirovljeni satnik Hrvatske vojske.

>>HSP će tužiti Grad Vukovar i gradonačelnika Željka Sabu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije