Naslovnica Vijesti Crna kronika

Spolno zlorabili djevojčice mlađe od 15 godina

Obojica se terete da su to činili iako su bili svjesni da maloljetnice rođene 2004. godine nemaju navršenih 15 godina života.
05. lipnja 2018. u 12:51 8 komentara 2264 prikaza
Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dvojica hrvatskih državljana, 26-godišnjak37-godišnjak zadržani su u istražnom zatvoru u Rijeci zbog sumnje da su u jednom mjestu na otoku Cresu spolno zlorabili djevojčice u dobi od nepunih 15 godina, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo.

zlostavljanje dječak ŠIBENIK DORH: Dječaci su u župnom uredu zlostavljani skoro godinu i pol dana

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci tereti starijeg muškarca za dva kažnjiva djela spolne zlouporabe djeteta i to za teža djela izjednačena sa spolnim odnosom. Mlađega tereti također za dvije zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godine, ali na razini bludnih radnji, što je nešto blaža kvalifikacija.

ODO u Rijeci sumnjiči 37-godišnjaka da je činio ta djela 28. i 30. svibnja, a 26-godišnjaka 20. i 27. svibnja. Obojica se terete da su to činili iako su bili svjesni da maloljetnice rođene 2004. godine nemaju navršenih 15 godina života.

U istražnom zatvoru ostaju zbog sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela. Neslužbeno se doznaje da su njih dvojica došla iz BiH raditi u tom mjestu na Cresu.

svećenik Šokantno Još jedna žrtva fratra: 'Počeo mi je maziti bedra i krenuo me ljubiti...' Ilustracija OPREZNO NA FACEBOOKU Uhićen monstrum: Hrvat (24) zlostavljao 53 djevojčice iz Hrvatske i susjednih zemalja
VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

  • modovisisajteMaraschino:

    ma zar nisu u Rijeci za Istanbulsku konvenciju... oni to ne rade....

  • Avatar Hrvatski Vitez
    Hrvatski Vitez:

    Dvojica pravih hrvata hrvatskih državljana, 26-godišnjak i 37-godišnjak zadržani su u istražnom zatvoru u Rijeci zbog sumnje da su u jednom mjestu na otoku Cresu na nevino viteški način uz Boga I domoljublje spolno zlorabili djevojčice u dobi od nepunih ... prikaži još! 15 godina kao svoji na svome sa maloljetnim ženama.