Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA JURNJAVA

Splitskom motoristu izrečena kazna: Ide u zatvor na 80 dana i mora platiti paprenu kaznu

Splitskom motoristi izrečena kazna
Foto: Screenshot/Youtube/Screenshot/Instagram
1/5
18.11.2019.
u 10:33

Sudac je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima A kategorije u trajanju od 24 mjeseca.

Splićanin Adrian kojeg je šira javnost upoznala kao motoristu koji je objavio snimku lude jurnjave po Splitu tijekom koje je počinio veliki broj prekršaja morat će platiti značajni iznos i provesti 80 dana u zatvoru. 

Naime, Prekršajni sud u Splitu objavio je koliku je kaznu dobio 19-godišnjak. Ukupno je dobio 80 dana zatvora, uzevši da je za prolaske kroz crveno svjetlo dobio je 30 dana zatvora, a za prekoračenje brzine u gradu još 50 dana. 

Mladić je morati platit i14 tisuća kuna za ostale prekršaje, poput vožnje u suprotnom smjeru, pretjecanje u tunelu, pretjecanje kolone i slično. Sudac je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima A kategorije u trajanju od 24 mjeseca. 

Iako se tražilo da se 19-godišnjem Splićaninu oduzme motocikl Suzuki, to se nije dogodilo. 

Kako piše Dalmatinski portal, Sud im je naveo kako je ta zakonska odredba na snazi od početka kolovoza ove godine, a kako okrivljeni nije u međuvremenu pravomoćno kažnjavan, sudac nije našao zakonske uvjete za primjenu te mjere. Mladom motoristi od zatvorske kazne oduzet će se dani koje je proveo u pritvoru. 

Komentara 21

Avatar urbanjungle
urbanjungle
11:08 18.11.2019.

Glup i gluplji. Koliko glup moraš biti glup da objaviš svoj prekršaj.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:36 18.11.2019.

Što ti je ironija. Htio je zaraditi na video uradcima i zaradio je... 80 dana zatvora i 14 000 kuna kazne.

Avatar rubinet
rubinet
12:38 18.11.2019.

Premalo je dobio. A Suzuki su mu trebali poravnati parnim valjkom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije