Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Barišić

Splitsko-makarski nadbiskup pozitivan na koronavirus, njegovi kontakti u samoizolaciji

Šibenik: Biskupi i nadbiskupi
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
12.10.2020.
u 20:35

Podvrgnut je testiranju nakon što je osjetio simptome povišene tjelesne temperature

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić pozitivan je na koronavirus, izvijestila je Splitsko-makarska nadbiskupija. 

Nakon što je osjetio simptome povišene tjelesne temperature, podvrgnut je testiranju na COVID-19, a test je bio pozitivan. 

Nadbiskup se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Zbog toga Nadbiskupski ordinarijat i Crkveni interdijecezanski sud od utorka 13. listopada neće biti otvoreni za primanje stranaka do daljnjega.

VIDEO Krunoslav Capak objasnio kada bi se maske trebale nositi i na otvorenom

 

 

Komentara 5

DU
Deleted user
07:45 13.10.2020.

Čudno da Vas svevišnji nije zaštitio od korone, ponajmanje sam to od njega očekivao da barem on svemoćni zaštiti svoje predstavnike, ali očito ga nije briga ili ga nema!

SO
Sobrudolf
11:28 13.10.2020.

Nije valjda da je virus jaci od sefa odozgo? Nesto on slabo stiti svoje zaposlenike na zemlji.

AE
a e
12:44 13.10.2020.

Ni Bogu više nisu dragi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije