Naslovnica Vijesti Hrvatska

Splitska poslovna televizija Full TV počela emitirati program

Program Full TV-a temelji se na dokumentarističkom pristupu, a u kratkim filmovima iznosi poslovne ideje, probleme i rješenja, dajući prostora u prvom redu malom i srednjem poduzetništvu
12. srpnja 2011. u 13:55 2 komentara 80 prikaza
'televizija'
Foto: ''

U Splitu je danas program počela emitirati nova poslovna televizija Full TV. Preko platformi B.net i Optima TV zasad je Full TV dostupan u više od 200.000 kućanstava, a u tijeku su pregovori s Max TV-om i Iskon TV-om te sličnim platformama u regiji.

Program Full TV-a temelji se na dokumentarističkom pristupu, a u kratkim filmovima iznosi poslovne ideje, probleme i rješenja, dajući prostora u prvom redu malom i srednjem poduzetništvu. Program je također dobrim dijelom temeljen na poslovnoj platformi www.fullbusiness.com koja okuplja 1670 tvrtki iz svih dijelova Hrvatske.

– Fullbusiness već ima prve upite iz inozemstva, a cilj Full TV-a bit će da se jednoga dana pretvori u regionalni poslovni televizijski kanal za razmjenu ideja i poboljšanje poslovanja – ističe Tomislav Bajić, predsjednik uprave Herus Grupe u čijem su sastavu spomenuti projekti.

roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Jorge
    Jorge:

    Kao što bi čuveni Đovani Pritisković rekao: \"Fullbusiness, FullTV - što u suprotnom znači...\"

  • 10ye:

    što u protivnom znači