Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZA REŠETAKA

Splitska 'madame' ugovarala seks za 500 kuna

prostitutka
Tomislav Miletić/Pixsell
08.08.2014.
u 21:12

Stavila je oglase za masažu. Klijentima koji bi se javili objasnila bi što se zapravo nudi kod nje. Nakon toga je dogovarala “sastanak”

Splitskoj je policiji “dolijala” svodnica (55) koja se sumnjiči da je od 1. ožujka do 7. kolovoza organizirala prostituciju u kojoj su sudjelovale 36-godišnjakinja i 38-godišnjakinja iz okolice Splita.

Vješta šefica koja je policiji zbog prostitucije poznata i otprije, najprije bi postavljala oglase za masažu koji su bili krinka za pružanje seksualnih usluga. Nakon što bi joj se klijenti javili, vrlo brzo bi im objasnila što im zapravo nudi. Kada bi pristali, dogovorila bi sastanak te obavijestila svoje “zaposlenice”, koje bi potom “odradile” posao. U zamjenu za seks, dobivale su između 200 i 500 kuna, a polovicu zarade predale bi šefici.

Osumnjičena, koja je na taj način u pet mjeseci zaradila oko 40.000 kuna, očito je željela proširiti “biznis” te je još dvije žene (31, 45) pokušala uvući u lanac prostitucije. Na sreću, prije nego što ih je uspjela vrbovati, policija joj je stavila lisice oko ruku i dovela je pred pritvorskog nadzornika. Prijavljena je Državnom odvjetništvu.

>> Elitna prostitutka ubila heroinom: Nad tijelom je popila vino i spustila zavjesu

>> Srpske prostitutke u Austriji prijavile svodnike zbog nasilja

Ključne riječi

Komentara 3

BE
belimo
08:45 09.08.2014.

Pala je zbog nelojalne konkurencijetj niske cijene(200 kn) i jer neki nisu dobili"mazalicu" !

LU
lukateli1
09:07 09.08.2014.

Pod hitno treba legalizirati prostituciju! To je jedino posteno!

DU
Deleted user
14:22 09.08.2014.

Koliko se galame stvorilo oko tzv. homoseksualnog braka, odnosno registriranog partnerstva, a o mogućnosti ozakonjenja prostitucije postoji doslovno muk. Čak se predlagalo (ministar Ostojić) da i korisnici usluga budu sankcionirani. Pa gdje su sad borci za građanska, i ne znam kakva prava, da se založe za donošenje zakonske regulative koja će cjelovito riješiti problem prostitucije jer je očigledno da se bilo kakvim zabranama i kaznama ona ne može spriječiti, baš kao što se to nije mogla niti homoseksualnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije