Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Spašeni nakon dva mjeseca u oceanu

spašeni
AFP
18.11.2009.
u 08:56

Lokalni mediji javljaju kako su nađeni muškarci teško bolesni i pothranjeni. Četvorica su u bolnicu stigla na nosilima, a samo je jedan imao snage hodati.

Sedmorica muškaraca spašena su iz Tihog oceana nakon što su više od dva mjeseca provela ploveći u malom brodu u nemirnim vodama, a nakon spašavanja dvojica su ubrzo preminula.

Spasila ih je ekipa u američkom helikopteru, a preživjela petorka iz Papue Nove Gvineje smještena je u bolnici u Majuru, tisućama kilometara udaljenom od mjesta s kojeg su muškarci isplovili prije više od dva mjeseca.

Lokalni mediji javljaju kako su muškarci teško bolesni te pothranjeni. Četvorica su u bolnicu stigla na nosilima, a samo je jedan imao snage hodati.

Osmorka je isplovila 14. rujna i ubrzo ostala bez goriva. Dok su lutali posljednjih mjeseci, primijetili su nekoliko brodica, no nisu uspjeli privući pozornost ni jedne. U međuvremenu su izgubili 17-godišnjeg člana koji je poginuo nakon što je skočio u ocean kako bi spasio odjeću koja je odletjela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije