Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebačena u bolnicu

Spašena teško ozlijeđena Hrvatica koja je zapela na litici visokoj 400 metara u BiH

Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.05.2023.
u 06:19

Oko 80 spasioca iz GSS-a Mostar i Sarajevo te Civilne zaštite HNK pokušavalo je jučer tijekom dana spasiti nesretnu ženu.

Hrvatica koja se jučer zaglavila na stijenama planine Velež spasili su pripadnici GSS Mostar i ona je prebačena u mostarsku bolnicu, potvrđeno je za Klix.ba. "Mi silazimo, ona je prebačena u bolnicu i nemamo daljnje informacije", rekli su rano jutros iz mostarske Gorske službe spašavanja. Prema prvim neslužbenim informacijama, žena je zadobila teške tjelesne ozljede.

"Sve je završeno, spašena je. Prebačena u bolnicu. GSS je nju uspio sustići sinoć niz stijenu i helikopter EUFOR-a ju je pokupio u 01:20 sati", rečeno je jutros iz Gorske službe spašavanja Mostar za portal Avaz. Akcija spašavanja završena je u 04.30 sati

Ona je bila u skupini od 12 ljudi koji su se kretali iznimno opasnom trasom planine Velež, no nisu posve jasne okolnosti kako je zapela na 400 metara visokoj litici. Žena je, zahvaljujući posebnoj korpi za spašavanje, sigurno spuštena s litice.

Podsjetimo, od kasnih popodnevnih sati jučer trajala je akcija spašavanja ozlijeđene Hrvatice koja je zapela na litici visokoj 400 metara na planini Velež kod Mostara što je iznimno otežavalo napore spasitelja da joj pomognu. Mediji iz Republike Srpske navode da je s njom bila i jedna muška osoba.  

VEZANI ČLANCI:

 Jučer, tijekom dana helikopter iz Republike Srpske u dvadeset je navrata pokušao prići planinarima, ali nije uspio.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Doma_ZET
Doma_ZET
09:00 29.05.2023.

Zapadnjačka propaganda dovodi do ovakvog bespotrebnog troška i stresa. Žene bi uglavnom trebale održavati obitelj i voditi brigu oko djece, prehrane i domaćinstva. Evo kuda vode ove pomodarije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije