Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARSKI OTOCI

Šokantna snimka: Kit eksplodirao tijekom seciranja

eksplozija kita
Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.11.2013.
u 18:40

Riječ je o jednom od dva kita koji su uginuli nakon što su zaglavili u uskom kanalu

Uginuli kit ulješura eksplodirao je tijekom seciranja na Farskim Otocima, prenosi Daily Mail. Riječ je o jednom od dva kita koji su uginuli nakon što su zaglavili u uskom kanalu.

Nacionalni muzej Farskih Otoka odlučio je zadržati kostur kita kao izložak, a posao seciranja dopao je Bjarnija Mikkelsena. Ovaj morski biolog nikad prije nije otvarao kita pa mu je pristupio s pažnjom. Pokazalo se - opravdano. Čim je započeo posao, zbog plina koji nastaje nakon uginuća došlo je do ekplozije, a organi su odletjeli u zrak.

- Životinja je bila mrtva više od dva dana pa smo znali da će unutra biti pritiska, ali ništa nalik ovome što se dogodilo - rekao je Mikkelsen, dodajući kako ipak nije bio šokiran eksplozijom.

>> Na Novom Zelandu uginulo 125 kitova

Komentara 2

BO
boston
19:41 27.11.2013.

Nesto kao nasa ekonomija....

NE
neboiznadzagreba
19:02 27.11.2013.

Brzo , javite Alu Goreu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije