Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV STAV OPORBA IMA O UKRAJINI?

Socijaldemokrati, IDS, SDP, DP: Hrvatska treba stati uz Ukrajinu i vojno joj pomoć, ali ne slati vojnike

10.04.2024.
u 18:35

Davorko Vidović (Socijaldemokrati): „Ukrajina treba dobit svu pomoć od Hrvatske“; Dalibor Paus (IDS): „Podržavamo sudjelovanje pripadnika HV-a u misiji Europske unije za vojnu pomoć za potporu Ukrajini“; Arsen Bauk (SDP): „Ukrajini trebamo poslati koliko god je moguće borbenih sredstava, materijala i svega što bi im moglo zatrebati, a što nam stoji na raspolaganju“; Domovinski pokret „Zalažemo se za pružanje humanitarne pomoći Ukrajini, ali rezolutno se protivimo slanju hrvatskih vojnika u Ukrajinu. Mislimo i da slanje vojnika NATO-a u Ukrajinu vodi u Treći svjetski rat“

Komentara 12

Avatar film
film
18:56 10.04.2024.

vidli smo kak ste glasali kad je trebalo obučavati ukrajinske vojnike....

MA
majeltomoguce
20:20 10.04.2024.

Ali to nije stav i Milanovića koji želi biti njihov premijer! I što je to onda?

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
19:23 10.04.2024.

U potpunosti podržavam slanje vojnika iz EU u Ukrajinu, ali isključivo dobrovoljaca. Iz Hrvatske najmanje Plenkovića, Jandrokovića i Grlić-Radmana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije