Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrepčanka umrla

Smrt iz nehaja – predoziranu djevojku ostavio na stubištu

Splitska policija
Tino Juric/PIXSELL
19.09.2013.
u 13:01

Njih su dvoje tijekom večeri sa 27. na 28. kolovoza 2013. u Rogoznici konzumirali amfetamin, zbog čega je djevojci pozlilo. Stefan ju je odvezao svojim vozilom do Splita gdje ju je ostavio na stubištu zgrade u kojoj je stanovala.

Uhićen je Stefan Š. (44) iz Rogoznice kojega je, nakon kriminalističkog istraživanja, policija prijavila za prouzročenje smrti iz nehaja 28-godišnje Barbare R. iz Zagreba. Riječ je o djevojci koja je u besvjesnom stanju pronađena krajem kolovoza na stubištu zgrade u Spinčićevoj ulici u Splitu. Umrla je 3. rujna 2013. u splitskom KBC-u. Isprva se sumnjalo na moždani udar, ali obdukcija je pokazala da je umrla od predoziranja.

Njih su dvoje tijekom večeri sa 27. na 28. kolovoza 2013. u ugostiteljskom objektu u Rogoznici konzumirali amfetamin, zbog čega je djevojci pozlilo. U takvom stanju Stefan ju je odvezao svojim vozilom do Splita gdje ju je ostavio na stubištu zgrade u kojoj je stanovala. Naime, doselila se jer je sezonski konobarila. Policija smatra da je bio svjestan kako joj je bila nužna liječnička pomoć, olako smatrajući da joj se ništa ne može dogoditi.

Osumnjičenik je na takav način onemogućio pravodobno pružanje liječničke pomoći 28-godišnjakinji, zbog čega je ona dospjela u stanje kome, posljedično zadobivši moždano krvarenje, zbog čega je preminula. Uz kaznenu prijavu Rogozničanin je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu.

>> Zagrepčanka (28) u nesvijesti pronađena na stubama u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije