Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komora medicinskih sestara

Smještaj za sestre i tehničare čiji su domovi uništeni

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
30.12.2020.
u 15:24

Stavljeno je na raspolaganje smještaj za 10 osoba u stanu čiji je Komora vlasnik

Predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara, Mario Gazić i članovi Vijeća Komore izrazili su duboku sućut svim obiteljima poginulih i stradalih u jučerašnjem razornom potresu.

Hrvatska komora medicinskih sestara svojim članovima i članicama, medicinskim sestrama i tehničarima čiji su domovi uništeni jučerašnjim razornim potresom, stavila je na raspolaganje smještaj za 10 osoba u stanu čiji je Komora vlasnik, a koji je inače namijenjen smještaju članica koje borave na liječenju u Zagrebu, stoji u priopćenju Komore.

U slučaju da je takvih članova više nego što je moguće smjestiti u ovom stanu, Komora će naći načina da im se osigura zamjenski smještaj. Članice kojima je potrebno osigurati zamjenski smještaj mogu se javiti od 0-24 sata u Komoru na mail z.povh@hkms.hr ili putem Facebook stranice HKMS-a.

- Komora će također, kao što je to učinila i nakon potresa u Zagrebu, dodijeliti financijsku pomoć članovima čiji su domovi stradali u jučerašnjem potresu. Sve one čiji su domovi stradali pozivamo da to prijave putem linka na webu HKMS-a - poručio je Gazić te dodao kako je rok za prijavu otvoren do daljnjega.

Komora medicinskih sestara izražava snažnu podršku medicinskim sestrama i tehničarima u Sisku i Petrinji koji su jučer herojski zbrinjavali pacijente u izuzetno teškim uvjetima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije