Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNI POKLONI

Gradonačelnik Vinkovaca darivao medicinske sestre u vinkovačkoj bolnici

Ivan Bosančić
Foto: Branimir Bradarić
1/3
23.12.2020.
u 12:12

Od oko 400-tinjak sestara u vinkovačkoj bolnici do sada je virusom Covid-19 bilo zaraženo više od 80 sestara

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić darivao je prigodnim poklonima medicinske sestre Opće županijske bolnice Vinkovci. Uz uručenje paketa Bosančić je medicinskim sestrama ovom prilikom zahvalio i na velikom trudu, volji i radu u borbi protiv virusa Covid-19.

– I na ovaj način željeli smo im odati jedno malo priznanje za sve ovo što su učinile u ovih, sada još malo, i godinu dana od izbijanja covid-19 bolesti. Znamo da su u toj borbi medicinske sestre iznijele sigurno jedan od najvećih tereta, rekao je tom prilikom Bosančić.

Glavna sestra Opće županijske bolnice Vinkovci Tea Prgić kazala je kako su medicinske sestre iznijele velik teret u borbi s epidemijom korona virusa, ali i da ga još uvijek nose te da se svi nadaju kako će epidemija uskoro završiti i ponovno početi normalno funkcionirati.

– Od oko 400-tinjak sestara u vinkovačkoj bolnici do sada je virusom Covid-19 bilo zaraženo više od 80 sestara. Da funkcioniramo, funkcioniramo. Još uvijek je situacija takva da se na razne načine snalazimo kako bi na „covid odjele“ poslali dovoljan broj sestara, ali uspijevamo uz nadu kako ovakva situacija neće još dugo potrajati, rekla je  Prgić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije