Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE U TIJEKU

Smiljana Srnec i Nuša Bunić dijele zatvorsku ćeliju

Smiljana Srnec i Nuša bunić
Foto: PIXSELL
1/17
16.10.2019.
u 20:42

S. Srnec se ne smatra krivom, kako je izjavila na sudu, a pojavile su se nove indicije i sumnje koje upućuju na njezinog pokojnog oca.

Ovih je dana jedna o glavnih tema razgovora Smiljana Srnec, žena koja je uhićena i kojoj se sudi zbog zbog tijela njezine sestre Jasmine koje je bilo pronađeno u zamrzivaču njihove obiteljske kuće. Kako se neslužbeno doznaje, S. Srnec su smjestili u zatvorsku ćeliju s 23-godišnjom Nušom Bunić

Podsjećamo, Županijsko državno odvjetništvo tereti je da je neutvrđenog dana u ljeto 2000. godine sestri zadala najmanje pet snažnih udaraca tupim i tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju od kojih je odmah preminula. Jasmina je ubijena u ležećem položaju i nije pružala otpor. S. Srnec se ne smatra krivom, kako je izjavila na sudu, a pojavile su se nove indicije i sumnje koje upućuju na njezinog pokojnog oca.

24 sata neslužbeno doznaje kako su optuženu smjestili u ćeliju s Nušom Bunić, koja je prije pet mjeseci bila nepravomoćno osuđena na 12 godina zatvora zbog ubojstva bivšeg dečka Nikole Tureka. Portal doznaje kako optužena S. Srnec u zatvoru normalno komunicira, navodnonema ispada i ne djeluje kao da je nešto muči.

Smiljana Srnec i Nuša bunić
1/21

Komentara 2

Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:55 12.12.2019.

Psihopate ništa ne muči. Oni nemaju savjesti. Tretirati ih kao normalne ljude velika je greška.

Avatar Uikančina
Uikančina
21:18 16.10.2019.

Uh !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije