Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRINE Umirovljenik Franjo Hadžija pao s petog kata

Slučajno pao s petog kata i poginuo

20.04.2009.
u 11:13

Tragična nesreća dogodila se oko devet ujutro u Šišićevoj ulici na broju 26 u Utrinama. Šezdesetdevetogodišnji Franjo Hadžija pao je iz svog stana s petoga kata pred zgradu i na mjestu preminuo.

Radnici su u njegovu domu mijenjali stare prozore novom PVC stolarijom. Kad su poskidali okvire i stakla, nesretni je umirovljenik poželio pogledati što se i kako radi te se vjerojatno poskliznuo i pao. Policija je došla brzo, a nakon očevida potvrdila je da je Franjo Hadžija stradao nesretnim slučajem. Susjedi su za to vrijeme sa strane pokušavali doznati što se dogodilo.

Nije bio bolestan
– Ne znamo ništa drugo, samo da je netko stradao. Ma, užasno je to što se dogodilo – komentirale su dvije starije susjede ispred susjednog ulaza dok su gledale plave snage kako ograđuju prostor nesreće.

Nadaleko od njih stajao je i Josip Sakač, 76-godišnji umirovljenik s početka Šišićeve koji je preminulog poznavao još od osamdesetih godina.

– A šta je išao gledati. Trebao je pustiti radnike da rade! – kazao je Sakač s tugom i žaljenjem u glasu.

– Franjo je bio automehaničar, a u slobodno vrijeme i nama susjedima popravljao je automobile. Bio je odličan majstor i dobar čovjek. Koliko znam, u susjedstvu su ga svi voljeli, a i meni je bio jako drag. Znao sam ga viđati kako ide u trgovinu – ispričao je. Naglašava da je Franjo Hadžija bio vitalan te da, koliko on zna, nije imao veće zdravstvene probleme.

Vikendi u Zagorju
Živio je, kaže, sa suprugom, a često ih je posjećivala kći i dvije već odrasle unuke. Vikende je sa suprugom često provodio na vikendici u Zagorju, prisjetio se susjed preminulog.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije