Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prostorijama HGZ

Otvorena knjiga sućuti za generala Praljka, upisali se Bruna Esih, Hasanbegović, Rojs...

Knjiga žalosti za Slobodana Praljka
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
01.12.2017.
u 12:11

Osjećaji i poruke mogu se upisati od petka svakoga dana od 11 do 19 sati

Knjiga sućuti za generala Slobodana Praljka otvorena je danas u prostoru Hrvatskoga generalskog zbora (HGZ) u Zagrebu.

U knjigu su se upisali članovi Hrvatskoga generalskog zbora na čelu s predsjednikom HGZ-a generalom Pavlom Miljavcem i tajnikom HGZ-a generalom Marinkom Krešićem.  Uz ostale u knjigu sućuti upisali su se i generali Ljubo Ćesić Rojs, Željko Glasnović, Mirko Norac i Željko Šiljeg.

Galerija: Slobodan Praljak

Knjiga žalosti za Slobodana Praljka
1/4

 Počast generalu Praljku upisom u knjigu dali su i bivši potpredsjednik Vlade demokratskoga jedinstva Zdravko Tomac te saborski zastupnici Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović. Osjećaji i poruke mogu se upisati od petka svakoga dana od 11 do 19 sati.  U srijedu 6. prosinca upisivanje u knjigu žalosti bit će moguće od 11 do 17 sati.

Komentara 8

TT
TTjac
15:18 01.12.2017.

Bolje da nisu objavili ko se upisao.

Avatar babas
babas
14:18 01.12.2017.

Pravi ustaša se nikad ne bi potpisao sinu udbaša,progonitelju i zlostavljaču muslimana i rušitelju džamija. Slabo ti poznaš ustaše,otac Praljka ih je godinama progonio i ubijao.

Avatar Papatest
Papatest
19:19 01.12.2017.

I sada neka hrvatska politika tvrdi da nismo gazili muslimane i djelili Bosnu. osuđenom ratnom zločincu priređujemo upisivanje u knjigu žalosti usred Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije