Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ike Mandurić pozvao večeras na molitvu na Kamenita vrata

Odustati ne smijemo, umoriti se ne smijemo, radi mrtvih i živih. Dođite svi, malo mira i poniznosti uz molitvu, svakom od nas treba. Molim Vas pozovite sve suborce. Vidimo se! - poziva p. Ike Mandurić.
30. studenoga 2017. u 14:48 27 komentara 2905 prikaza
Ivan Ike Mandurić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Popularni isusovac, studentski kapelan p. Ivan Ike Mandurić pozvao je večeras u 20 sati na molitvu krunice za "generala Praljka, za sve žrtve rata, sve uznike i za Domovinu nam jedinu".

Slobodan Praljak potvrđene sve kazne Slobodan Praljak je preminuo. Pokrenuta istraga nizozemskih vlasti!

- Dragi branitelji, svi koji znadete neku molitvu, ma kako dugo da je niste molili! Večeras je zbor na Kamenitim vratima. Pruži korak, prevali molitvu preko usana, i zavapimo svi Bogu, i za našeg generala, sve uznike, narod Herceg Bosne, i sav hrvatski. Ne treba puno pričati, sve vidite, sve znadete. Ali silan je Bog, i njegova je zadnja. Ništa nije gotovo, i čuda su moguća ako se skrušimo, i zavapimo k'o nekad. Povedite sve svoje, boriti nam se. S Bogom, pobijedit ćemo, ako ustrajemo - poručio je preko svoga Facebook profila p. Ike Mandurić.

- Odustati ne smijemo, umoriti se ne smijemo, radi mrtvih i živih. Dođite svi, malo mira i poniznosti uz molitvu, svakom od nas treba. Molim Vas pozovite sve suborce. Vidimo se! - poziva p. Ike Mandurić.

[video: 22917 / ] Slobodan Praljak u rat otišao kao dragovoljac Tko je bio Slobodan Praljak? Slao je oružje Bošnjacima u opkoljeno Sarajevo praljak Nika Pinter Odvjetnica: Praljak se ubio jer nije mogao živjeti s presudom ratnog zločinca Slobodan Praljak Znao je Praljak mi je rekao: Neće suditi samo Srbima, Haag će nas sve sj...!
Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Dovedite i levičare na egzorcizam.

  • kruti193:

    kak su se dežurni petokolonaši&partijci odmah osjetili ugroženima!!!!

  • DonQuijote:

    Gle koliko je smradova diglo glavu pa pište i cvile.Previjaju se u vlastitoj zloči i jalu. Smeta vam molitva? Kamenita vrata? Ike? Grizite se samo, prošla su vremena kada ste zbog molitve ljude slali na robiju a tek dolaze ona ... prikaži još!ona u kojima ćemo suditi veleizdajnicima tipa Mesić,Pusićka, i sličnima