Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utjecaj na svjedoke

Slišku i Kovči zbog pucnjave pred klubom mjesec dana pritvora

Vjeko Sliško,pucao,Green Gold
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
08.09.2014.
u 23:00

Dvojac će iza rešetaka provesti trideset dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela

Vjeki Slišku (25), osumnjičenom za pucnjavu pred Green Gold Clubom, i njegovu rođaku Tomislavu Kovči (19), koji se sumnjiči da je pokušao sakriti pušku iz koje je pucano, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor.

Istražni zatvor određen im je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Sliško se sumnjiči da je nakon sukoba s jednim od voditelja kluba otišao kući po automatsku pušku i zatim se vratio te u staklo kluba ispalio nekoliko rafala. Kovčo se sumnjiči da je pokupio pušku i otišao kako bi pomogao Slišku. No ubrzo se predomislio, vratio na mjesto događaja i sve priznao policiji.

>>Sliško nakon sukoba s voditeljem kluba otišao po pušku pa se vratio i pucao

>>Sliškov nećak pucao po klubu

Komentara 4

JA
jadranplavi24
09:30 10.09.2014.

Jel Sliško vaskrso?

2X
2Xgeneral
11:14 09.09.2014.

to je druga generacija????? "poduzetnika"

JA
jamanuša
11:30 09.09.2014.

da oduzetnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije