Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucao po green goldu

Sliško nakon sukoba s voditeljem kluba otišao po pušku pa se vratio i pucao

Vjeko Sliško,pucao,Green Gold
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
06.09.2014.
u 11:52

Podignuta je kaznena prijava protiv 25 - godišnje Vjeke Sliška. Optužen je zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja...

Podignuta je kaznena prijava protiv 25 - godišnje Vjeke Sliška. Optužen je zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja. Protiv njegovog prijatelja Tomislava K. (19) podignuta je prijava zbog pomoći počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela. Nakon što se Sliško fizički i verbalno sukobio s voditeljem (31) u Green Gold Clubu, oko 00:45 zaprijetio je da će se vratiti i učiniti to što je učinio.

Otišao je u svoj stan, uzeo automatsku pušku 'Zastava' koju ilegalno posjeduje, vratio se pred Green Gold te pucao po neprobojnom staklu kluba. Jedno staklo je i probio, a više stijenki je oštetio, kao i žbuku na krovištu. Nakon toga je ostavio pušku pred klubom i otišao, a njegov prijatelj Tomislav je uzeo pušku i odšetao se da prikrije kazneno djelo. Ubrzo je prometna policija privela Sliška, nakon čega se Tomislav vratio na očevid te dobrovoljno predao pušku i rekao što se dogodilo.

>>Sliškov nećak pucao po klubu

Komentara 4

Avatar JOHNI
JOHNI
14:00 06.09.2014.

Vjeko Sliško (25), sin ubijenog Marka Sliška i nećak također ubijenog Vjeke Sliška, po kojem je dobio i ime, priveden je na policiju .... , PROČITAO U VL.. OČEVIM I STRIČEVIM STOPAMA !?

ON
onjko27
14:14 06.09.2014.

Razmaženo derište koje misli da sve mora biti po njegovom, inače... Ne moram zvati vidovitog Milana da vidim kako će mali završiti. Roditelji, dragi roditelji, lijepo ste sina odgojili.

MX
Mister X
13:08 06.09.2014.

a njegov prijatelj Tomislav je uzeo pušku i odšetao se ne da prikrije kazneno djelo, nego da netko ne uzme pušku ili da se prijatelj ne vrati i predomosli te ne napravi pravo zlodjelo sa njom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije