Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Otišao se tuširati, a onda se šokirao što je pronašao u kupaonici!

Sve što je želio bio je jutarnji hladni tuš, no u kupaonici je ugledao ono što ga je šokiralo
01. kolovoza 2014. u 08:35 17 komentara 66208 prikaza
tuširanje
Foto: Thinkstock

Sve što je želio kada se ustao bio je jedan hladan tuš na brzaka pa je Indijac Kalpesh Patel navukao kućni ogrtač i pohitao u kupaonicu. No ondje ga je dočekalo iznenađenje. Pod njegov tuš uselio se krokodil, piše Daily Mail.

Četrdesetjednogodišnji muškarac nekoliko je trenutaka šokirano promatrao prizor.

Gledao sam ga, nisam znao je li živ. Tada se okrenuo prema meni i istog trena izletio sam van i zalupio vrata za sobom. Supruga i kći mi nisu povjerovale, mislile su da haluciniram kada sam im rekao kakvog neželjenog gosta imamo pod tušem prepričao je Patel koji je pomoć potražio kod susjeda u selu Sojitra na zapadu zemlje.

Kada se i susjed uvjerio da u kupaonici leži krokodil, Patel je pozvao policiju i službu za zaštitu životinja. Oni su krokodila strpali u kavez i odvezli do obližnjeg jezera gdje su ga pustili na slobodu.

>>Krokodil odvukao dječaka (12), drugom izgrizao ruke

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
  • blažević pavka malešić:

    zanimljivo ,nigdje slike,kako je mogao uči u kupaonu a da nitko to od ukučana nije vidi,pa nije to miš,ipak je krokodil poveča životinja,ova priča ne pije vodu....

  • Milivoje:

    jeste li culi ikada da postoje Dzin, ako niste znali oni mogu preuzeti u sebe pooblicitise u zivotinje (u zmije, pse itd..) islam religija pise i govori o njima.

  • žuna:

    očito nastupila sezona "kiselih krastavaca" pa izmišljate vijesti. dobro da niste napisali da je tipu u kupaonicu ušetao bizon