Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan napad

Krokodil odvukao dječaka (12), drugom izgrizao ruke

krokodil
Lou Avers/DPA/PIXSELL
27.01.2014.
u 08:48

Krokodil dug oko četiri metra najprije je napao dječakova prijatelja. On se pokušao obraniti pa se životinja okrenula i zgrabila 12-godišnjaka

Australski rendžeri nastavili su u ponedjeljak ujutro potragu za 12-godišnjim dječakom i krokodilom koji ga je jučer povukao u rijeku. Napad se dogodio na obali nacionalnog parka Kakadu, u trenutku kada se skupina dječaka igrala u vodi i plivala, javlja ABC News.

Krokodil dug oko četiri metra najprije je napao dječakova prijatelja. On se pokušao obraniti pa se životinja okrenula i zgrabila 12-godišnjaka. Australski mediji javljaju da je prvi dječak zadobio ozljede ruku te da je nestali pripadnik starosjedilaca Aboridžina iz naselja Mudginberri. Za dječakom se tragalo i po noći uz pomoć reflektora. Potraga je nastavljena i danas.

>>Unatoč upozorenju otišao plivati. Napao ga i ubio krokodil!

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
14:57 27.01.2014.

Toi se dogada kada su zvjeri koje se normalno hrane ljudima zasticene kao neprocijenjiva vrijednost! Ljudi pobrkane pameti stite i ponovno naseljavaju vukove, stite aligatore i krokodile, drze kao kucne ljubimce pitone i anakonde, stite velike bjele morske psine ... ! Suludo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije