Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epicentar kod D. Andrijevaca

Slavonce uznemirio treći potres u samo tri dana

potres
Borna Filic/PIXSELL
09.10.2016.
u 14:42

U potresu, srećom, nitko nije stradao, a nije bilo ni dojava o materijalnoj šteti. Međutim, građani su uznemireni

Treći potres u samo tri dana potresao je jutros (nedjelja) Slavoniju. Stanovnike Donjih Andrijevaca i okolnih sela na istoku Brodsko-posavske županije oko 5.30 sati probudilo je podrhtavanje tla i “eksplozija”.

I dok hrvatske službe o tom događaju nisu objavile nikakav podatak, na stranicama Europskog centra za sezimologiju moglo se pročitati kako je potres bio jačine 2,8 stupnjeva po Richteru, dok je po kartama lokacijski epicentar između Donjih Andrijevaca i Čajkovaca.

Hipocentar je bio na dubini od pet kilometara. U potresu, srećom, nitko nije stradao, a nije bilo ni dojava o materijalnoj šteti. Međutim, građani su uznemireni. 

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okus
20:30 09.10.2016.

Pa opet! Pa bas sve zlo po toj jadnoj Slavoniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije