Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Slatinski poduzetnik oštetio državu za 899.627,87 kuna

porez
Maja Šantoši/Pixsell
25.08.2011.
u 14:35

Tomislav P. (46) tvrdi da će pravnim putem otkloniti sumnju da je za navedeni iznos oštetio državu

VIROVITICA  – Na temelju kaznene prijave Porezne uprave PU virovitičko-podravska kriminalističkim je istraživanjem utvrdila da je četrdesetšestogodišnjak kao odgovorna osoba i direktor tvrtke u Slatini počinio kazneno djelo zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju jer je 2008. godine, u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi, izbjegao po osnovi PDV-a platiti porez. Na taj je način oštetio državni proračun za 899.627,87 kuna i zaradio kaznenu prijavu. Za Večernji list Tomislav P. izjavio je da će posredstvom odvjetnika pravnim putem otkloniti sumnju da je za navedeni iznos oštetio državu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije